Ons werk

Ons werk

In de afgelopen 10 jaar heeft aaMedia al veel projecten gerealiseerd, Hieronder tref je een overzicht aan van een aantal van deze projecten.

Wil je dit ook voor jou persoonlijk of je (startende) onderneming? Dat kan! Neem contact met ons op en we zullen samen met jou een plan opstellen om een website te realiseren die past bij jou en bij je budget!

Onze projecten

Fysiotherapie Voorburg

In totaal beschikt Fysiotherapie Ridderkerk over 7 vestigingen in de regio’s Ridderkerk, Voorburg (Fysiotherapie Klaverweide) en Bernisse (Fysiotherapie Bernisse).

Bekijk project

Menut maaltijdsystemen

Een landingspagina voor de promotie van het Menut maaltijdcassette systeem. De Menut maaltijdtransportsets zijn toonaangevend op het gebied van hygiƫne, duurzaamheid en gebruiksvriendelijkheid.

Bekijk project

Temptainer maaltijdtransport

Temptainer, een slim voedseltransportsysteem waarbij de nadruk wordt gelegd op voedselkwaliteit, voedselveiligheid en gezondheid en veiligheid op het werk.

Bekijk project

Senegal Real Estate

Senegal Real Estate is een vastgoedontwikkelaar met een zeer compleet dienstenaanbod en een sterke partnerschapscultuur.

Bekijk project

Skyline Hypotheken

Skyline Hypotheken is sinds 2005 actief op het gebied van hypotheken, sparen, lenen en verzekeringen. Recentelijk hebben zij hun expertise uitgebreid met diensten omtrent echtscheidings begeleiding.

Bekijk project